L'ACUP i la Generalitat de Catalunya presenten el sistema universitari català a Filadèlfia en el marc de la fira internacional NAFSA

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques i la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat han participat entre els dies 27 de maig i 1 de juny a la NAFSA 2018 Annual Conference & Expo. L’Association of International Educators (NAFSA) és l’associació internacional sense ànim de lucre més gran del món dedicada a l’educació universitària i la seva conferència anual s’ha celebrat a Filadèlfia, Pennsilvània.

El tema de la conferència del 2018 ha estat ‘Veus diverses, compromís compartit’. Les universitats catalanes hi han donat a conèixer l’oferta de graus i màsters a la fira NAFSA, amb un estand propi Study in Catalonia. A knowledge hub in Sourthern Europe. A l’edició d’enguany de la fira NAFSA han exposat més de 400 universitats i centres d’educació superior i han passat més de 100.000 visitants al Centre de Convencions de Boston, convertit en el punt de trobada per establir nous contactes amb l’oferta universitària mundial.

En l’estand de Catalunya, els visitants han trobat tota la informació sobre les universitats catalanes i l’oferta d’estudi gràcies a la distribució de diferents materials (Study in Catalonia, Passport to Catalonia, Master’s Programm). La delegació catalana hi participa amb estand propi per novena vegada. Ja hi va participar el 2009 a Los Angeles (Califòrnia, EUA), el 2010 a Kansas City (Missouri, EUA), el 2012 a Houston (Texas, EUA), el 2014 a San Diego (Califòrnia, EUA), el 2015 a Boston (Massachusetts, EUA), el 2016 a Denver (Colorado, EUA), el 2017 a Los Angeles (Califòrnia, EUA) i el 2018 a Boston.

També et pot interessar