HEIRRI a la Conferència Going Global 2016

Del 3 al 5 de maig d'enguany se celebra a Ciutat del Cap, Sud-àfrica, la “Going Global 2016” Conference, un fòrum obert que reuneix líders en educació d’arreu del món per tal de connectar idees i promoure respostes sobre els temes actuals sobre l’educació superior a nivel global.

De la mà de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), el projecte HEIRRI ha participat el dia 4 en la sessió de pósters d’aquesta conferència, que enguany ha reunit a més de 1.500 assistents de 80 països diferents. Nadja Gmelch, cap de projectes de l’ACUP, ha presentat el projecte als assistents al congrés. A més de la presentació en la sessió de pósters, un dels objectius és aprendre sobre el concepte emergent de l’RRI (Responsible Research and Innovation) a l’Àfrica.

L'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) participa des del setembre 2015 en el projecte europeu Higher Education Institutions & Responsible Research and Innovation (HEIRRI), liderat per la Universitat Pompeu Fabra. El projecte té per objectiu d'integrar el concepte de "Recerca i Innovació Responsables" (RRI- Responsible Research and Innovation) en les carreres científiques i enginyeries, actuant fonamentalment des de les universitats i altres institucions d'educació superior (HEI, Higher Education Institutions). En el marc de la seva participació, l'ACUP és la responsable de la internacionalització i comunicació del projecte.

Per a més info sobre HEIRRI, entra al blog del projecte www.heirri.eu

 

PREV
NEXT

També et pot interessar