GUNi i HEIRRI participen als 'Dies de la Responsabilitat Social Europea, bones pràctiques a Europa i reptes de futur'

GUNi ha participat en els 'Dies Europeus de Responsabilitat Social' (#EUSRdays), que han tingut lloc aquest dijous i divendres, 9 i 10 de novembre de 2017, al Parlament Europeu i la Universitat Lliure de Brussel·les (ULB). GUNi ha presentat HEIRRI finançat per la CE, el 6è informe GUNi 'Towards a Socialy Responsible University - balancing the Global with the Local' i les línies estratègiques de GUNi per reforçar el paper de l'educació superior a la societat.

CONEXX-Europe, com a coordinadora del projecte europeu USR-Net - Xarxa Europea d'Universitats Socialment Responsables - i amb la col·laboració de l'Observatori Regional de la UNESCO per a la Responsabilitat Social pel Carib i Amèrica Llatina (ORSALC), ha organitzat dos esdeveniments sota el programa europeu 'Dies de Responsabilitat Social' (#EUSRdays) que han tingut lloc els dies:

- 9 de novembre de 2017, de 15:00 a 18:00 hores, al Parlament Europeu a Brussel·les
- 10 de novembre de 2017, de 10:00 a.m. a 4:00 a.m. a la Universitat Lliure de Brussel·les (ULB)

Ha estat una ocasió important per discutir la responsabilitat social a les universitats i promoure el seu valor estratègic per al desenvolupament territorial.

GUNi ha estat present en els actes per mitjà de Josep M. Vilalta, director de GUNi i secretari executiu de l'ACUP, i Alicia Betts, responsable de projectes a GUNi i ACUP. Josep M. Vilalta ha presentat el 6è informe GUNi i ha posat èmfasi en el compromís de GUNi d'enfortir el paper de l'educació superior en la societat, contribuint a la renovació de visions i polítiques d'alt nivell educació a tot el món sota una visió del servei públic.

Alicia Betts també ha participat en l'esdeveniment, compartint amb el públic el paper de Recerca i Innovació Responsable (RRI) en l'Educació Superior a través del projecte HEIRRI (Institucions d'Educació Superior i Recerca i Innovació Responsables) finançat per la CE.

Al voltant de 70 representants d'universitats europees i xarxes universitàries, professors, investigadors, estudiants i consorci de projectes europeus sobre responsabilitat social universitària han assistit a l'esdeveniment.

PREV
NEXT

També et pot interessar