Ramon Carbonell

President del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya

(Terrassa, 1967). Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA per ESADE Business School. Vicepresident de Copcisa Corp des del 2005, grup d'empreses amb una sòlida presència en construcció, serveis, concessions i energia.

President d’ AERE, Aprofitament d’Energies Renovables de l'Ebre, societat que aglutina a diversos promotors de parcs eòlics amb una potència de 500 MW, vicepresident de l’ASCEF, Associació Catalana de l'Empresa Familiar, membre de la Junta de FemCAT, Fundació Privada d'Empresaris de Catalunya, tresorer de la Fundació puntCAT, vocal del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona i membre de la Comissió Ètica del Fons d’inversió MicroBank Fons Ètic FI, Banc Social de la Caixa.

Ha estat president d’EolicCat,Associació Eòlica de Catalunya, d’EISSL/Hidrodata, empresa d’explotació hidràulica i eólica, d’AERTA, companyia dedicada a la construcció de la infraestructura elèctrica necessària per connectar 425 MW dels aerogeneradors a la xarxa de transport espanyola al sud de Catalunya, de Factor Energia, primera companyia elèctrica independent del mercat español i vicepresident de Solynova.

Participa periòdicament com a conferenciant, docent i publica sobre economia, energia i empresa familiar.

 

Carbonell