Presentació del 6è informe GUNi a la Conferència General de la UNESCO a París

31

oct.

Lloc

Ubicación: París. Sede de la UNESCO (7, Place Fontenoy, París, 75007, Francia)

Afegeix al calendari 2017-10-31 13:00:00 2017-10-31 13:00:00 Presentació del 6è informe GUNi a la Conferència General de la UNESCO a París Ubicación: París. Sede de la UNESCO (7, Place Fontenoy, París, 75007, Francia) Europe/Madrid public

La Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) es reuneix cada dos anys, i compta amb la presència d'Estats Membres, membres associats i observadors que representen a Estats no membres, organitzacions intergovernamentals i organitzacions no governamentals (ONG). La Conferència General determina les polítiques i les principals línies de treball de l'Organització i estableix els programes i el pressupost de la UNESCO.

En la seva 39ª reunió, es preveu que la Conferència General de la UNESCO consideri, entre altres, una resolució sobre el suport als Estats Membres en la implementació de l'Agenda 2030, inclosos els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 4 (educació de qualitat), 8 (treball decent i econòmic creixement), 3 (bona salut i benestar), 12 (consum i producció responsables), 13 (acció climàtica), 5 (igualtat de gènere) i 17 (associació per als objectius).

GUNi serà present a la conferència per mitjà de Josep M. Vilalta, director de GUNi i secretari executiu d'ACUP en un acte paral·lel que tindrà lloc el 31 d'octubre de 2017. Josep M. Vilalta presentarà el 6è informe GUNi 'Cap a una universitat socialment responsable: equilibrar el món amb el local', fent especial èmfasi en les dues responsabilitats de les universitats a escala local i mundial, explorant el possible conflicte o dificultats intrínseques per abordar les demandes locals de la societat basades en la cursa per a la competitivitat global i les demandes locals i mundials per contribuir a una societat més equitativa i sostenible.

GUNi es va crear en el marc del Programa de Càtedres UNITWIN / UNESCO, per part de la UNESCO, la UNU i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) després de la Conferència Mundial sobre Educació Superior (WCHE) de la UNESCO el 1998 per donar continuïtat i facilitar la implementació del seu principal decisions.

També et pot interessar

Esdeveniments relacionats