Jornada Impactes socioeconòmics de les universitats i la recerca pública de Catalunya

20

nov.

Lloc

Auditori de La Pedrera, Passeig de Gràcia, 92, Barcelona

Afegeix al calendari 2017-11-20 08:00:00 2017-11-20 08:00:00 Jornada Impactes socioeconòmics de les universitats i la recerca pública de Catalunya Auditori de La Pedrera, Passeig de Gràcia, 92, Barcelona Europe/Madrid public

El proper dia 20 de novembre tindrà lloc la Jornada “Impactes socioeconòmics de les universitats públiques i recerca pública de Catalunya. La innovació com a motor de progrés econòmic i social". En el marc de la Jornada es presentarà l'informe "Impactes socioeconòmics de les universitats públiques i el sistema públic de recerca de Catalunya" que té com a objectiu avançar en la comprensió i anàlisi del sistema universitari i de recerca públics de Catalunya (la presentació de l'informe estava prevista pel passat 6 d'octubre però que malauradament va haver de ser ajornada).

L'Informe és un exercici inèdit fins a dia d'avui, que analitza i quantifica els impactes socials i econòmics de l’activitat de les universitats públiques i el sistema públic de recerca de Catalunya. Estem convençuts que l'exercici i els resultats que es presentaran seran de gran interès per totes les persones implicades en les dimensions socials i econòmiques del país. L'informe és fruit d’un important esforç que ha coordinat l'ACUP amb la col·laboració de la Secretaria d'Universitat i Recerca de la Generalitat de Catalunya i en el qual han participat les universitats públiques catalanes i els centres i organismes de recerca de Catalunya.

Posteriorment a la presentació de l'informe s'exposaran les estratègies i els esforços de les universitats catalanes per a promoure la transferència de la recerca i la innovació. La Jornada comptarà amb la participació dels autors de l'informe, representants de les universitats catalanes i de l'ecosistema d'innovació.

Lloc: Auditori de La Pedrera, Passeig de Gràcia, 92, Bcn.

Hora: 09.00 a 14.15h

Aforament limitat. Es prega confirmar assistència omplint el formulari

Es lliurarà un exemplar de l'Informe a cada assistent.

 

Adjunts
Programa257.99 KB

Formulari d'inscripció

Inscripció tancada.

També et pot interessar

Esdeveniments relacionats