1a Conferència Online del projecte europeu TeRRIFICA 'Co-creació i acció climàtica. Com pot la ciutadania participar en els processos d'adaptació i mitigació al canvi climàtic?'

22
Afegeix al calendari

maig

Lloc

On-line

La primera conferència en línia de TeRRIFICA 'Co-creation and Climate Action. How people can have an impact on climate adaptation and mitigation?' es durà a terme el 22 de maig de 2019 de 10:00 a 14:00 (hora de CEST / Brussel·les). La inscripció gratuïta és oberta per correu electrònic a hannah.hoff@uni-vechta.de

La conferència començarà amb la xerrada d'experts sobre co-creació impartida per la Dra. Angela Connelly (Universitat de Manchester). També oferirà exemples de bones pràctiques de sis regions pilot de Bielorússia, França, Alemanya, Polònia, Sèrbia i Espanya que combinen processos de co-creació amb estratègies d'adaptació i mitigació del canvi climàtic, amb la participació de la María Induráin, Adjunta a Direcció de Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i en Quim Brugué, catedràtic de Ciència Política a la Universitat de Girona (UdG).

La conferència està organitzada per la Science Shop Vechta / Cloppenburg University de Vechta en el marc del projecte H2020 TeRRIFICA, on vuit institucions europees treballen conjuntament per fomentar la competència per a l'adaptació al canvi climàtic i la seva mitigació a diferents regions europees amb un enfocament específic en investigació i innovació responsables (RRI) i els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (SDGs). L'ACUP forma part del consorci del projecte, juntament amb 7 institucions europees més, liderant la comunicació del mateix. L'ACUP, a través de la Plataforma CTI, també s'encarrega de coordinar el pilot del projecte que s'està realitzant juntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, on hi participen experts, diferents actors clau i grups d'investigadors de les universitats públiques catalanes.

Trobareu més informació de la conferència, inscripcions i programa en aquest enllaç.

Seguiu @TeRRIFICA_ a Twitter per a seguir el desenvolupament del projecte. El lloc web i altres plataformes de comunicació es llançaran en els pròxims mesos.

També et pot interessar